Ribe Mesečni Horoskop Za Jun 2016.U zelji da ostvarite uspesne rezultate spremni ste da prekoracite svoje dosadasnje profesionalne mogucnosti ili utvrdjene standarde. Osecate kreativnu energiju i stalo Vam je da poboljsate svoj poslovni status ili polozaj. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odredjene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego sto se odlucite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna desavanja, vazno je da se nalazite u trendu novih dogadjaja spremni na razlicite vidove promena ili na mogucnosti usavrsavanja. U periodu od 20. decembra, ocekuju Vas uspesni rezultati i odredjene povlastice.

Cesto zracite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite kako je sve moguce ili lako ostvariti. Ali, u Vasem ljubavnom zivotu neprekidno se smenjuju neki topli ili hladni talasi. Naglasene strasti i burni izlivi emocija u duzim intervalima, mogu delovati vrlo »intrigantno« za Vas odnos sa partnerom. Vazno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednicka zadovoljstva. Ne budite suvise »provokativni«, jer Vas partner sigurno zasluzuje dodatnu paznju i naklonost. U periodu od 08. decembra, ocekuju Vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepsi izazov – nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu srecu« ili uticaj.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u desetom, uz povoljne uplive Venere u Vasem jedanaestom polju, donose sjajne vizije kroz mogucnost resavanja nekih statusnih, privatnih, imovinskih, porodicnih ili licnih problema. Uz povoljan upliv Marsa, Saturna, Neptuna, Plutona i SMC mozete da ostvarite kreativan zanos, poslovni uspon, licnu srecnu i zajednicko zadovoljstvo, samo uz podrsku blize okoline ili uz iskrenu naklonost voljene osobe. Za Vas pocinje veoma plodan period, stoga investirajte u razlicitim pravcima.


Vaša vladajuća planeta Neptun je i dalje u vrhu znaka riba. Ovo će svakako igrati važnu ulogu u Vašem životu ovog meseca. Vaši prirodni kvaliteti će biti dobro poznati ostatku sveta. Koncentrišite se na razvoj kreativnosti, intuicije i staloženog pristupa. Sunce u znaku strelca će se nalaziti pod uglom od 90 stepeni u odnosu na znak riba pa biste se mogli osećati frustrirano ako pokušate da ostvarite napredak u karijeri. Budite proaktivni i rezultati će svakako doći. Venera, Merkur i Saturn u znaku škorpije i sektoru komunikacija, putovanja i obrazovanja će Vam doneti priliku da upoznate nekog ko će biti od velike koristi u daljem životu. Ukoliko Vam je potrebno, potražite savet od nekog ko je iskusan.


U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da se nalazite u trendu novih događaja spremni na različite vidove promena ili na mogućnosti usavršavanja. U periodu od 20. decembra, očekuju Vas uspešni rezultati i određene povlastice. Često zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite kako je sve moguće ili lako ostvariti. Ali, u Vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju neki topli ili hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija u dužim intervalima, mogu delovati vrlo »intrigantno« za Vaš odnos sa partnerom. Važno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Ne budite suviše »provokativni«, jer Vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. U periodu od 08. decembra, očekuju Vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« ili uticaj. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u desetom, uz povoljne uplive Venere u Vašem jedanaestom polju, donose sjajne vizije kroz mogućnost rešavanja nekih statusnih, privatnih, imovinskih, porodičnih ili ličnih problema. Uz povoljan upliv Marsa, Saturna, Neptuna, Plutona i SMČ možete da ostvarite kreativan zanos, poslovni uspon, ličnu srećnu i zajedničko zadovoljstvo, samo uz podršku bliže okoline ili uz iskrenu naklonost voljene osobe. Za Vas počinje veoma plodan period, stoga investirajte u različitim pravcima.


Posao: U svim poslovnim dešavanjima, gde ste otvoreniji i iskreni, bićete i uspešniji. Decembar vam donosi mnoge odgovore i potvrde. Sami imate potrebu da dođete u prvi plan, da učestvujete u bitnim poslovnim dešavanjima. Ovog meseca je izuzetno važno da učestvujete, baš u svemu i dokažete svoje prave kvalitete. Posmatrajući šta se dešava, ništa nećete pokrenuti na bolje. Nepravda koju ste doživeli, biće ispravljena.Ribe Dnevni Ljubavni Horoskop
Ribe Dnevni Poslovni Horoskop
Ribe Dnevni Zdravlje Horoskop

Ribe Nedeljni Ljubavni Horoskop
Ribe Nedeljni Poslovni Horoskop
Ribe Nedeljni Zdravlje Horoskop

Ribe Mesečni Ljubavni Horoskop
Ribe Mesečni Poslovni Horoskop
Ribe Mesečni Zdravlje Horoskop

Ribe Godišnji Ljubavni Horoskop
Ribe Godišnji Poslovni Horoskop
Ribe Godišnji Zdravlje Horoskop